Relatiemanager (uitgebreid)

Kroon en troon voor de klant
Vanuit welke optiek je zakendoen in de grafische industrie ook beschouwt, uiteindelijk draait het maar om één woord: relaties. Niet voor niets dat Drumis met drie hieronder genoemde uitbreidingen het relatie beheer veel extra functionaliteit geeft.

Contactmanager
De relatie met de (potentiële) klant wordt nauwkeurig in de tijd gevolgd. Elk contactmoment, een telefoontje, een bezoek, een fax, een klacht, noem maar op, komt terecht in de database van Drumis. Vanuit de database kunt u alle andere modules van Drumis benaderen voor vervolgacties. Kortom, de database met relaties is de uitvalsbasis voor al uw handelen! Bovendien heeft u de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid voor een vervolgactie toe te kenen aan een specifieke medewerker. Dus nooit meer ‘maar ik dacht dat jíj dat zou doen’.

Office koppeling
De krachtige koppeling tussen Drumis en Microsoft Office is een logische zet. Want zo komt de rijkdom aan klantgegevens in Drumis ook beschikbaar voor gebruik in uw standaard kantooromgeving. Data uit Drumis nestelen zich bijvoorbeeld moeiteloos in uw Word-sjablonen. Agendabeheer in Outlook is prettig af te handelen terwijl u in Drumis aan het werk bent.

Mailingen
Van kerstkaart tot verkoopbrief, van nieuwsbrief tot externe mededeling: de mailing-module van Drumis stelt u in staat allerhande adresselecties te maken uit de relatiedatabase. Uitgangspunt: Drumis ‘dwingt’ u altijd op contactpersoon te mailen. Want goed beschouwd doe je zaken met mensen, niet met bedrijven!