Koppeling MultiversDrumis is niet eenkennig 
Drumis is bepaald geen Einzelgänger en verre van eenkennig. Wij garanderen dan ook dat Drumis met nagenoeg elk boekhoudpakket feilloos kan samenwerken. Voor de bekendste pakketten liggen er kant-en-klare koppelingen klaar. Maar de koppeling met Unit4 Multivers gaat een aantal stappen verder.

Drumis en Unit4 Multivers 
Met Multivers is er meer sprake van een integratie in plaats van koppeling. Dit is mogelijk gemaakt via de Unit4 Business Connector (UBC). Zo worden de gegevens niet geëxporteerd en geimporteerd, maar direct in de database van Multivers bijgewerkt. Ook is er de uitbreiding van het relatiebeheer in Drumis. Hierin is, zonder extra Multivers licenties, direct inzicht in de openstaande posten van uw debiteuren en crediteuren mogelijk. De koppeling is ook volledig geintegreerd met de optionele module Inkoopfacturen van Drumis. Hiermee kunt u direct project gebonden inkoopfacturen invoeren in Drumis en de volledige controle houden op de kosten hiervan. Deze inkoopfacturen dienen maar eenmalig ingegeven te worden in Drumis en worden automatisch overgezet naar Multivers.

Unit4 Multivers Small
De koppeling is leverbaar vanaf de Multivers Small (Offline) versie.

Boekhouding zonder investering
Ook de Unit4 Multivers Small versie is leverbaar op basis van een maandbedrag. De eerste user kost € 64,- per maand. Elke volgende user € 22,50 per maand. (* excl. Drumis koppeling) Voor meer prijsinformatie neem contact met ons op.