Hosting Microsoft Office

Ook Microsoft Office 365 kunnen wij voor u in de cloud hosten. Dit betekent directe toegang tot bijvoorbeeld al uw Word, Excel en Powerpoint bestanden. Hoe prettig zou het zijn om, bijvoorbeeld thuis, verder te kunnen werken aan uw Word of Excel documenten waar u op kantoor mee bezig bent geweest? Zonder dat u eerst uw documenten hoeft te up- of downloaden natuurlijk. Werken in dezelfde Office versie als waarmee u het document eerder op de dag hebt aangemaakt. Thuis, op uw eigen pc, notebook of tablet. Zonder dat u hiervoor op al uw apparaten over een eigen Office licentie hoeft te beschikken.

Dat is het “Nieuwe Werken”. Werken waar en wanneer je wilt. Natuurlijk maakt u  daarbij gebruik van de volledige Office functionaliteit, zoals u dat gewend bent.

Uw Office applicaties, zoals Word en Excel, draaien bij ons in de cloud en kunnen worden opgestart vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Volledige Office functionaliteit, niet alleen op uw Windows pc, maar ook op een iMac, iPhone, iPad of Android tablet of telefoon.