Cloudhosting

Insad biedt nu ook de mogelijkheid om Drumis te hosten in de Cloud met als belangrijk voordeel dat u geen grote investeringen hoeft te doen in hardware. Een belangrijk voordeel is dat Uw Drumis software overal beschikbaar is, zowel op Windows als Apple computers. En dat vanaf slechts € 39,95 per user per maand. U hoeft dus geen server meer te onderhouden, heeft geen Windows licentiekosten, geen netwerkbeheerder en geen back-up en antiviruskosten meer voor de server. Dat is snel verdiend. Zeker als U op het punt staat te investeren in nieuwe hardware.

Al uw gegevens in de Cloud worden dagelijks veiliggesteld op het centrale systeem in het datacentrum. UIteraard blijven die bestanden altijd uw eigendom en zijn te allen tijde terug te halen naar een eigen systeem als dat nodig is.

Toegang tot het centrale systeem loopt uiteraard via een veilige verbinding, beveiligd met een zelf te kiezen wachtwoord. En als u dat nog niet veilig genoeg vindt, dan is er ook nog een mogelijkheid om gebruik te maken van een token, een soort calculator waarmee u een extra unieke code aan uw inloggegevens toevoegt.

Cloud hosting is desgewenst mogelijk in combinatie met uw financieel pakket en/of eCommerce applicatie. Wij zorgen ervoor dat alles geïntegreerd werkt en blijft werken. We houden het systeem up-to-date en zorgen ervoor dat u te allen tijde beschikt over voldoende capaciteit om soepel te kunnen werken. Alles wat u nodig heeft is een goed werkende internetverbinding.

Wilt u testen hoe het werkt. Vraag dan een toegangscode aan voor onze demo omgeving op start.insad.nl.

Naast het hosten van Drumis zijn er diverse mogelijkheden om ook andere applicaties of uw mail in de Cloud te plaatsen. Zie de modules hieronder.

(N.B. Cloudhosting is een aanvullende dienst op uw Drumis onderhoudsovereenkomst)

Beschikbaar in