Drumis Sign

Structuur in sign en belettering
Drumis Sign is uitermate geschikt voor offerte– en orderadministratie van de grote variatie in producten die in de sign industrie worden vervaardigd. U kunt zeer eenvoudig uw bewerkingen en materialen in het systeem definiëren en uw branche specifieke terminologie gebruiken. Basis van de prijsberekening (standaardprijs of staffel met opstartkosten) is een intelligent artikelbestand, waarin alle werkzaamheden worden vastgelegd.

Gebruik van templates
Belettering, gevelreclame, spandoeken, frames, reclameborden, lichtreclame, glasfolie, decoratiefolie, bewegwijzering, naamplaten, stickers etc. etc. Voor al deze producten kunt u eenmalig een template aanmaken die als basis dient voor offerte, orderadministratie en facturering. Op deze manier brengt u eenvoudig structuur in uw organisatie.

Facturering
Eigenlijk zou factureren, als sluitstuk van een transactie, een feest moeten zijn. Maar bij veel bedrijven is factureren juist een ondergeschoven kindje, een klus die vaak nodeloos lang wordt uitgesteld. Met het onderdeel facturering van Drumis wordt het factureren van de orders kinderspel.