Drumis Printmediahub

Nieuw: snel, eenvoudig en scherp inkopen
Met Drumis Printmediahub wordt het nu nóg eenvoudiger om scherp in te kopen. Offertes aanvragen en werk uitbesteden doet u met deze nieuwe module in een handomdraai. Met Drumis Printmediahub kiest u voor het hoogste rendement uit een aanbod van tientallen specialistische partners.

Hét antwoord op marktontwikkelingen
In een turbulente markt waarin elke seconde telt, wilt u zo snel mogelijk de beste deals sluiten met betrouwbare partners. Grafische bedrijven vervullen steeds vaker de functie van intermediair en besteden daarom steeds meer werk uit bij specialisten. Maar werk uitbesteden is vaak een tijdrovende activiteit en uw opdrachtgevers vragen om steeds snellere, goedkopere en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Drumis Printmediahub is het ideale antwoord op de ontwikkelingen in de markt. Offertes aanvragen en werk uitbesteden kosten met deze module nauwelijks tijd.

Scherpe offertes van topspecialisten
Met Drumis Printmediahub heeft u toegang tot een netwerk van gerenommeerde specialisten. U kiest uit partners die garant staan voor scherpe prijzen, snelle levertijden en topkwaliteit. Met deze module heeft u in een mum van tijd een concurrerende aanbieding voor uw klant, met een uitstekend rendement voor uzelf.

Unieke synchronisatiefunctie
Snelheid en gemak staan voorop bij het werken met Drumis Printmediahub. U werkt binnen de vertrouwde omgeving van uw eigen management informatiesysteem, dankzij de unieke integratie met Drumis.
Gegevens kopiëren of overtypen is onnodig en daarmee voorkomt u fouten. Het systeem werkt uiterst flexibel. Met hetzelfde gemak vraagt u een nieuwe offerte aan voor een herhaalorder of plaatst u een gewijzigde offerteaanvraag. Binnen enkele minuten heeft u alle offertegegevens overzichtelijk bij elkaar.

Producenten
Voor meer informatie over de printmediahub en de aangesloten producenten kijk op www.printmediahub.nl.