Drumis Offset

Alleen door scherp te waken over de kosten, bent u in staat uw positie op de markt te verdedigen en te verstevigen.
In de grafische sector zijn kosten de bottomline. Scherpe prijzen tot achter de komma maken het verschil tussen winst en verlies. Gelukkig heeft u met Drumis een heus rekenwonder in handen. Het overzicht raakt u nooit kwijt, zelfs niet bij complexe combinatieberekeningen. De uitgekiende boomstructuur staat voor transparantie en gebruiksvriendelijkheid. Precies zoals u het verwacht. Drumis kan het calculatieproces vergaand automatiseren. Selectie van een kleinere pers en een ander drukformaat? Voorsnijden, type platen en inschiet worden automatisch aangepast.

Perfecte output
Met de output zit het ook gebeiteld: perfecte offertes, meer- en minderprijs berekeningen, heldere managementoverzichten, offerte en orderhistorie. En natuurlijk prints van afleverbonnen, paketiketten of opdrachtbonnen. Trouwens, in plaats daarvan kan Drumis ook elektronisch verzendbare PDF’s produceren.

Facturering
Eigenlijk zou factureren, als sluitstuk van een transactie, een feest moeten zijn. Maar bij veel bedrijven is factureren juist een ondergeschoven kindje, een klus die vaak nodeloos lang wordt uitgesteld. Met het onderdeel facturering van Drumis wordt het factureren van de orders kinderspel.