Drumis Corporate repro

Drumis functioneert in de corporate repro omgeving als “vangnet” voor alle reprokosten. Naast registratie van uw eigen reprowerkzaamheden is er een menu grafisch intermediair aanwezig met een uitgebreide werk derden registratie. Als basispakket wordt hiervoor Drumis CopyService ingezet. Vanuit Drumis kunnen koppelingen worden gerealiseerd met externe financiële administratieve system voor doorbelasting van deze facilitaire kosten.

De volgende functies staan tot uw beschikking:

  • Registratie van de kostenplaatsen voorzien van de budgethouders in de organisatie.
  • Registratie van de kostensoorten (of grootboekrekeningnummers) in de organisatie. 
  • Handmatige en/of automatische registratie van deze facilitaire kosten per kostenplaats en kostensoort.
  • Uitgebreide werk derden administratie met automatische registratie per kostenplaats en kostensoort.
  •  Koppeling met diverse workflow systemen  (denk aan Océ Prisma Access of Reprodesk) om op eenvoudige wijze de facilitaire kosten te verzamelen in Drumis.

Op eenvoudige wijze is een koppeling tot stand te brengen tussen bijvoorbeeld Prisma Access en Drumis CopyService. Het versturen van een opdracht naar Prisma Access is net zo eenvoudig als het versturen van een printopdracht. Bij het versturen van de opdracht wordt het document tevens omgezet in PDF: hierdoor is de uniformiteit van het document gewaarborgd.

In het jobticket van Prisma Access geeft de gebruiker zijn voorkeuren aan onder andere wat betreft afleverdatum, opmaak van het document, papiersoorten, nabewerking, prioriteit van de opdracht etc. Uiteraard moet het voor de productie bekend zijn wie de opdrachtgever is en om dit verder te vereenvoudigen kan in de meeste gevallen een koppeling worden gelegd met uw eigen gebruikersdatabase waardoor de gebruikersgegevens automatisch worden weergegeven in het jobticket. Hierdoor kunnen alle documenten, zowel analoog als digitaal, worden verstuurd naar Prisma Access. Via e-mail notificaties wordt de klant op de hoogte gehouden van de status van de opdracht. Indien gewenst kan de klant via een persoonlijke pagina de status van de opdracht volgen.

Naast integratie met Canon Prisma Access is er ook een integratie mogelijk met Canon Reprodesk. Reprodesk houdt een log bij van alle uitgevoerde opdrachten per type bewerking en kostenplaats. Per dag of per week wordt deze complete log ingelezen door Drumis en worden alle kosten verbijzonderd naar de betreffende kostenplaatsen. Naast gedetailleerde doorbelasting is uitgebreide managementrapportage mogelijk.