Drumis Repro

Drumis Repro is een ster in snelle orderinvoer. Productiebon, afleverbon of factuur heeft u in één moeite uitgeprint. Basis van de prijs berekening (standaardprijs of staffel met opstartkosten) is een intelligent artikelbestand, waarin alle werkzaamheden worden vastgelegd. Moeiteloos legt u uw klanten verschillende mogelijkheden voor, bijvoorbeeld waar het de oplage, afwerking of aantal pagina’s betreft. In plaats van per post kunnen offertes, orderbevestigingen en facturen ook veel sneller als emailattachment (pdf) naar de klant worden verzonden.

Een ander voordeel van Drumis Repro is het grote gemak waarmee u een offerte omzet in een order. Orderinvoer gaat in ‘no time’ met één tekstregel, hoewel er altijd de mogelijkheid is uitgebreidere beschrijvingen mee te geven aan uw offertes of orders. Tenslotte biedt Drumis Repro naast overzichten als opdrachtbon, afleverbon en paketiketten, informatie op managementniveau. Inzicht in bijvoorbeeld de orderplanning of de machineproductiviteit ligt bij Drumis Repro zo voor het grijpen.

Facturering
Eigenlijk zou factureren, als sluitstuk van een transactie, een feest moeten zijn. Maar bij veel bedrijven is factureren juist een ondergeschoven kindje, een klus die vaak nodeloos lang wordt uitgesteld. Met het onderdeel facturering van Drumis wordt het factureren van de orders kinderspel.