Drumis Intermediair

Stevige grip voor intermediairs
Veel intermediairs kiezen voor Drumis omdat het uitmunt als Management Informatie Systeem (MIS). Het beslaat het grafische traject van A tot Z. Vanzelfsprekend offerte, orderadministratie en facturering. Maar ook neemt Drumis zo nodig de complete voor- en nacalculatie voor zijn rekening. En is er een koppeling naar uw eigen boekhoudpakket. Deze modulaire aanpak garandeert dat Drumis ook voor kleinere organisaties betaalbaar blijft.

Werk derden administratie
Drumis dankt zijn populariteit bij intermediairs vooral aan de zeer uitgebreide werk derden administratie. Zo automatiseert Drumis het aanvragen van offertes tot in hoge mate, onder meer door het gebruik van (flexibel aanpasbare) blokken met standaardtekst. Na binnenkomst zorgt Drumis voor een glasheldere vergelijking van de verschillende voorstellen. Het uitbrengen van offerte aan úw klant is daarna kinderspel. Na acceptatie door uw klant verandert de offerte gewoon in een opdracht voor de uitverkoren derde partij. Kortom, Drumis handelt uw hele offerte- en orderadministratie snel en uiterst efficiënt af.

Facturering
Eigenlijk zou factureren, als sluitstuk van een transactie, een feest moeten zijn. Maar bij veel bedrijven is factureren juist een ondergeschoven kindje, een klus die vaak nodeloos lang wordt uitgesteld. Met het onderdeel facturering van Drumis wordt het factureren van de orders kinderspel.