Drumis

Managementsoftware voor de grafimedia branche

Klanten markeren het begin-, midden– én eindpunt van uw onderneming. Precies zoals het hoort. Ook Drumis huldigt dit principe voor de volle 100%. Vandaar dat het hele systeem is opgebouwd rondom de standaard meegeleverde relatiemanager. Daarin staan alle klantgegevens bijeen op één enkel scherm. Keurig gegroepeerd met overzichtelijke tabbladen. De klantenkaart vormt de toegangspoort tot alle andere diensten die Drumis u biedt.

Supervoordelig direct aan de slag

Insad heeft er voor gekozen om het prijsmodel volledig om te zetten in een SaaS model (Software as a Service), waardoor het voor bestaande en nieuwe klanten mogelijk wordt om met een geringe investering en een vast laag maandbedrag gebruik te maken van een professioneel volledig geïntegreerd management informatiesysteem. Mocht u er onverhoopt mee willen stoppen geldt na een jaar een opzegtermijn van 1 maand.

U kunt al starten met een maandbedrag van € 60,-. Dit bedrag is inclusief ondersteuning door onze helpdesk en alle beschikbare updates. Om u te helpen goed en professioneel van start te gaan krijgt u ondersteuning van een van onze consultants hiervoor brengen wij in overleg opstartkosten in rekening. Deze ondersteuning houdt in: installatie van de programmatuur, het inrichten van het systeem met uw basisgegevens en instructie.